Защо не ме обича Гугъл - Легенди и Митове

Analytics, PageRank, SERP, Translate, Trust Rank

Защо не ме обича Гугъл - Легенди и Митове

Ново мнениеот Timeless Myths » 26 Юли 2010, 22:37

Четейки темите, понякога е трудно да се разбере къде са митовете и къде е истината.

Как да се измъкна от съплементала? Ами никак - него го няма след Caffeine...
Кога ще изляза от sandbox-а? Няма вече sandbox - просто Google не обича сайтовете ви...
...

Предлагам тук да се обсъждат често срещаните легенди и митове.

Timeless Myths

Re: Защо не ме обича Гугъл - Легенди и Митове

Ново мнениеот strana » 26 Юли 2010, 22:51

+1

Какво да му обсъждаме...

1. 3 години чета за пясъчник в българския Гугъл. Когато го нямаше дори в руския.
2. Създадоха real-time индексиране дори в Яндекс, да не говорим за Кафеина. Какъв съплементал, какви 5 лева при това положение? Но "гурутата" си дуднат и дори правят конференции. Не мога да разбера защо трябва да правиш конференция, за да се натаралянкаш? Не е ли по-сладко със собствени пари вместо с входни такси?

Не си ли в час постоянно - нямаш място на този пазар.
Продавам "вечни" линкове в новинарски дописки и статии - 5 лв. на линк. Плащане: ePay, PayPal, WebMoney. Заявки - на ЛС
Предлагам банерна реклама или малки текстови обяви в повече от 10 сайта накуп за 10 лв. на месец общо във всичките.
Аватар
strana
ученик

Re: Защо не ме обича Гугъл - Легенди и Митове

Ново мнениеот Supplimental » 29 Юли 2010, 03:30

Тук има отговор от сътрудник на Гугъл по въпроса. В частност, не може да си обясни тъй наречените "сополи" и нарича разликата в резултатите от запитванията между site:domain.ltd/& и site:domain.ltd/* "гугъл-хакове". Тези оператори според Оксана не съществуват:

К сожалению, я никак не могу объяснить эту разницу в выдаче. Насколько мне известно, подобных операторов (site:domain.ltd/& и site:domain.ltd/*) не существует и, если они и отображают какую-то информацию, то только по чистой случайности – то есть являются "гугл-хаками". Я бы не взялась комментировать данные которые эти хаки отображают, а тем более делать какие-то ни было выводы о популярности документов сайта.

http://www.google.com/support/forum/p/w ... 05a2&hl=ru
Supplimental

Назад към Google